2008. július 21., hétfő

Pótlások....

Az elmult időben nagyon sok dolog történt velem,ezért nem is volt időnk irni,bocsi érte mindenkinek aki olvasgatni szokott minket.:-) Rengeteget beszélek,sőt benemáll a szám,(anya szerint) Megmondom hogy hivnak,hol lakom,apát hogy hivják,anyát hogy hivják,szoval anya szerint egy kis okostojás vagyok. De bizony sokta rosszalkodom is,amiért már többször rá is csaptak a kezemre,anya szerint mostmár néha sok amit csinálok,egy pár példa: ledobok mindent az emeleti erkélyről,(telefon,apa gatyái,cumisüveg és mindent ami nekem akkor épp nem kell) A tiszta frissen mosott ruhát leszedem a szállitórol és végig huzom e földön,meg azzal törölgetek, felülölök a dohányzóasztalra és onnan nézem a tv-ét,ha valami nem sikerül mondom hogy fancba(francba),a fürdőkádba is beledobálok mindent,ugrálok a fotelban-ágyon,visszabeszélek anyáéknak,ha ugy van kedvem rékiabálok mindnekire hogy hadál(haggyál). És még sorolhatnánk,de azért tudok ám jó dolgokat is csinálni példa: a ruhákat bepakolom a mosógépbe,majdha lejár a program kiszedem a ruhákat,oda bujok anyáékhoz és megölelem őket,puszit adok,mondom hogy szerelek (szeretlek), elpakolom a játékaimat,persze aztcsak akkor amikor már anya leszid,hogy pakoljam el a holmiaimat. De van még sok ilyen is,de ezt sem soroljuk most fel.
Már nagyon készülünk a nyaralásra,még 5 nap és megyünk,már alig várjuk. Később folytatjuk,mert most vendégeink jöttek:-)

3 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:) Nehéz sorsú a te családod is ;) de legalább pörög az élet :)
Jó kis csapat lennénk mi ketten, anyáink meg gumiszobában ;)
Jó nyaralást!
Puszi

Bianka és Karina írta...

Nahát Anya na is panaszkodjon.Egy ilyen okos kiscsajtól ez a minimum,hogy ennyit rosszalkodik.Akkor lenne baj,ha rossz lennél,nem beszélnél,stb.
Ezek szerint már nyaraltok,remélem jól sikerül,és jól érzitek magatokat!Nekünk nagyon rossz ídőnk volt,ez nálatok másképp lesz az már biztos.:))Nagyon jó pihizést!!
Pusza!

Bianka és Karina írta...

Kukk be hozzánk!!Vár egy meglepi az augusztus 1-ei írásunkba!!
Pusza!
Bius