2009. január 11., vasárnap

Blog vagy Babaszoba...???

Hm....anya sokat gondolkozott,hogy itt vagy a babaszobán folytassuk naplónkat. Mivel a babaszoba nekünk mostanában sokat rossz,nem enged belépni,meg olyan egy hangu. Nah és persze mivel minden kis barátunk lelépett már onnan..igy mi is blogozunk ujra.
Hang nem váltást is csinálunk,anya lesz mától a mesélő...és folyatassuk is igy.

Szóval drága kis barátok,és kedves anyukák,köszönjük szépen hogy olvasgátjátok az én kicsikém minden napjait:D Igyekszem én is mindig meglátogatni,kommenteket irni nektek!

Zoékám mindjárt 2 éves,el sem hiszem,olyan gyorsan tellik az idő,még most születtet,most kezdett el ül,járni,gagyogni...és máris szalad...folyamatosan napról-napra szebben beszél,már egy igazi kis hölgy. Huncut és rossz is nagyon,de szeretjük és ez az érzés erősebb,mint az a kis harag,amit olyakor-olykor érzünk iránta.
Nagyon okos kislány,de mint mindenki más gyereke,ő sem egy angyal,de szerintem azért gyerek a gyerek hogy rosszalkodjon,én sem voltam jobb és más sem.
Ismerkednek a világgal és ez igy van jol.
Ügyesen beletörődött abba is hogy nem lehetek annyit vele,mivel dolgoznom kell.nagyon jol el van apával és a mamikkal is.
Egy kedves kis történet,amelyik pár napja volt. : Reggel felkeltünk,fél 5 kor,rám nézett félkómásan "anya tátá,bácsi,néni hami?" mondom neki igen drágám mennem kell. Erre ő kis szomorú fejjel "siess anya,hiáozi fogs,serelek" (hiányozni fogsz,szeretlek) . Majdnem sirtam,olyan édes volt.
Egy másik: Ma itt voltak a keresztanyukájáék és modnták Zoénak hogy énekelj már valamit nekünk,erre Zoé "nem". Mondom neki énekeld már el a boci,bocit . Ő "nem". Mondom neki miért nem . Erre ő " Hát,mert nem" Majd meghaltunk a nevetéstől,ezt még most hallotuk tőle először.
Apának is okozott kellemes percet valamelyiknap. A boltunkban voltunk mindhárman,volt egy öreg néni vásárolni,és közben zoéval beszélgetett,mondja neki hogy hivják apát. Erre Zoé "Sajtósss Jánosss" (az s betüt mindig jol megnyujtja) és folytatta tovább "apa jó,apa jó, apa...jó apa" Jani csak mosolygott,utánna meg nem győzte puszilgtani. Nagyon tündéri volt akkor is.
De van még kis millió történet mait leirhatnák,de nincs időm mindre.
Mára búcsúzom is,megpróbálok minnél hamarabb jönni,irni! Puszi mindenkinek és szép estét!

1 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:-D Kezdjük mi is megkedvelni itt :)
Puszi